2018-04-26 06:28:55• hírek • Oszkó Viktória

Újra Hit és Gyógyítás a Németi református templomban

Ismét itt a hónap vége, ismét itt az utolsó péntek, úgyhogy újabb Hit és Gyógyítás előadást tartanak a Németi református templom gyülekezeti termében. A mottó változatlan: a hívő beteg könnyebben gyógyul, a hívő orvos könnyebben gyógyít.

Április 27-én, este 18:00 órától szeretettel várják az érdeklődőket a rendezvényre, vallási, politikai és etnikai hovatartozástól függetlenül. Az esemény hit részének meghívottja ezúttal Szűcs Sándor baptista lelkipásztor és a Szatmárnémeti Magyar Baptista Gyülekezet férfi kórusa, az orvosi rész vendégelőadója pedig dr. Levai Lehar oftalmológus főorvos.


A doktor úr “Újdonságok a szemgyógyászati diagnosztikában és kezelésben” címmel tart előadást. Ismerteti majd a betegségek különböző típusait, az azokkal kapcsolatos általános tudnivalókat, beszél majd a lehetséges megelőzési formákról és természetesen a kezelési lehetőségekről is, mindezt közvetlen, közérthető és modern stílusban.


Mindezek mellett a kötetlen beszélgetés sem marad el, amelyen részt lehet majd venni interaktív módon, közösen, de lehetőség lesz a diszkrét, személyes konzultációra is.


Az este hangulatfelelőse ezúttal Kovács Árpád és a szervezők lesznek. sok más meglepetéssel készülnek. A szervezők meglepetésekkel és szeretetvendégséggel várják az érdeklődőket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: